Vi rekryterar – är du vår nya studentjurist?

Har du ett brinnande intresse för skatterätt? Vill du göra skillnad och samtidigt utvecklas som jurist? Då ska du söka jobb som studentjurist hos oss på Rättvis skatteprocess.

Rättvis skatteprocess är en oberoende insamlingsstiftelse som kostnadsfritt hjälper privatpersoner och småföretagare som blivit orättvist behandlade i skatteprocessen att tillvarata sina rättigheter. Verksamheten finansieras av donationer från privatpersoner och företag.

Rättvis skatteprocess söker nu en till två studentjurister som ska bistå i vårt vardagliga arbete. Arbetsuppgifterna innebär bl.a. att göra analyser av inkommande fall, sköta viss utåtriktad kommunikation och ta fram underlag om olika skatterättsliga frågor. Vi ger dig en möjlighet att tillämpa skatterätt samtidigt som du också lär dig om kommunikation och påverkansarbete. Arbetet utförs på distans men möten förekommer i Stockholm.

Vi söker dig som:

  • Läst minst sex terminer på juristprogrammet (kurser i skatterätt och förvaltningsrätt är ett krav).
  • Besitter en god analytisk förmåga och uppvisat utmärkta studieresultat.
  • Har en vilja att göra skillnad och ett brinnande intresse för skatterätt.

Om ansökan

Skicka personligt brev, CV samt betyg till Patrick Krassén, verkställande ledamot för Rättvis skatteprocess, på patrick.krassen@rattvisskatteprocess.se. Bakgrund eller kunskap inom kommunikation och/eller bildbehandlingsprogram är meriterande men inte nödvändigt. Sista ansökningsdag är 1 oktober, men urvalet görs löpande och tjänsten/tjänsterna kan bli tillsatta tidigare.