Aktuellt.

Vi rekryterar – är du vår nya studentjurist?
2017-04-12 Admin

Vi rekryterar – är du vår nya studentjurist?

Har du ett brinnande intresse för skatterätt? Vill du göra skillnad och samtidigt utvecklas som jurist? Då ska du söka jobb som studentjurist hos oss på Rättvis skatteprocess.

Rättvis skatteprocess rekryterar nu en till två studentjurister som ska bistå i vårt vardagliga arbete. Arbetsuppgifterna innebär men är inte begränsade till att göra analyser av inkommande fall, sköta kontakter med studentföreningar på universiteten och skriva rapporter om olika skatterättsliga frågor. Arbetet utförs på distans men möten förekommer i Stockholm.

Vi söker dig som:

  • Läst minst sex terminer på juristprogrammet (kurser i skatterätt och förvaltningsrätt är ett krav).
  • Besitter en god analytisk förmåga och uppvisat utmärkta studieresultat.
  • Har en vilja att göra skillnad och ett brinnande intresse för skatterätt.

Om oss
Rättvis skatteprocess är en oberoende insamlingsstiftelse som kostnadsfritt hjälper privatpersoner och småföretagare som blivit orättvist behandlade i skatteprocessen att tillvarata sina rättigheter. Verksamheten finansieras av donationer från privatpersoner och företag. Verksamheten lanserades i december 2016.

Om ansökan
Skicka personligt brev, CV samt betyg till Carl Göransson, vd för Rättvis skatteprocess, på mejladress carl.goransson@rattvisskatteprocess.se. Sista ansökningsdag är 5 maj, men urvalet görs löpande och tjänsten/tjänsterna kan bli tillsatta tidigare.